dissabte, 14 de maig del 2011

Prefaci

Benvolgudes i benvolguts:
M'heu fet pensar i sentir moltes coses i moltes sensacions, molts records, al tall de la lectura de les vostres publicacions. No hem recordat només les paraules que li donen cohesió a la nostra forma de concebre la realitat. Hem recordat els costums, les anècdotes, les facècies de quan érem menuts.
Tinc material que no sé on posar-lo i que no vull deixar perdre.
He obert un bloc on penjar-lo i on seguir penjant-lo amb el vostre permís. A més em sembla interessant que continuem recordant: els beneïts del poble, el treball al camp, els jocs al carrer, les nostres batalletes personals, els nostres acudits, casa Xorro, Tere, la Castanyera, el cabo Panera, ca la Ceba, cal Sabater, el preu de les llepolies, els dos quinzets, el cine de Leonardo,el cine Savoy, el ball a la Gran Via, el tren, el cotxe de Cuot, l'harca al castell, les isetes, els costums familiars, el carro del fem, els motocarros, les festes, les dones passejant l'arròs al forn, els carros, les cabres pel carrer, els sopars a la porta de casa, les dones cosint a la porta de casa mentre sentien la novel:la, els majors i els seus records, les "puntilletes" damunt de l tele, els capellans en sotana, les monjes del col·legi, el dejuni abans de la Comunió, la doctrina, els municipals de gris, la OJE, el Junior, els maguetos, el Tio Vivo, el TBO, Hazañas Bélicas, Lily, Les barberies, les pallisses, les cambres, els corrals, les carneres, els botijons, els picamans, els brasers, les bicicletes…
Te'n recordes? M'en recorde…
Com que ja només queda un degoteig lent de paraules per aportar ací us convide també al grup nou de feisbuc "Sospirs de la memòria" que obric ara mateix.

1 comentari:

Robert MacNamara ha dit...

Balles? No. Balles? No. Balles? No. I quand el dien ,si, diem.pues ara a mi no en dona la gana!!